Porträttfotografering  (bebisar från 3 månader, gravidfotografering, familjefotografering, syskonfotografering): 995 kr

Priset för fotograferingen är en bokningsavgift, detta för att säkerställa ert datum och den betalas via faktura i samband med bokning. I avgiften ingår även resa och tiden för fotograferingen, efterbearbetning samt ett lösenordskyddat webbgalleri för urval till bildpaket. I avgiften ingår inga bilder. Det finns inget köptvång på bilder, ni köper själva de bilder som just ni gillar. Se längre ned för bildpaket.

Jag fotar vardagar utomhus eller hemma hos er (eller på annan plats om så önskas). Jag fotar i södra Stockholm (jag finns i Sköndal). Fotograferingen brukar ta mellan 1-4 timmar.

Hur många foton blir det?
Jag brukar ta någonstans mellan 80-150 bilder och väljer sedan ut de bästa (ca 50 stycken) för efterbearbetning till ert personliga webbgalleri.

Bildpaket
Bildpaket köpes till separat efter att ni har sett ert webbgalleri med alla utvalda bilder för urval. Bilderna levereras digitalt för fritt privat bruk och kan användas för framkallning av förstoringar upp till 30×40 cm.

Lilla 5 högupplösta digitala bilder + samma bilder i en lågupplöst version (färdiga att användas på internet) 995 kr

Standard 10 högupplösta digitala bilder + samma bilder i en lågupplöst version (färdiga att användas på internet) 1790 kr

Mellan 15 högupplösta digitala bilder + samma bilder i en lågupplöst version (färdiga att användas på internet) 2490 kr

Stora 20 högupplösta digitala bilder + samma bilder i en lågupplöst version (färdiga att användas på internet) 2990 kr

Lyx Alla högupplösta digitala bilder (45-50 stycken) + samma bilder i en lågupplöst version, färdiga att användas på internet 4990 kr

Bild på rosa hjärta

Andra val Du kan köpa till andra eller ytterligare enstaka bilder och det finns möjlighet att få bilderna levererade på USB.

Enstaka bild 250 kr/styck
Bilderna på USB (tillägg för USB) 125 kr

Betalning
Betalning av både fotograferingsavgift samt köp av bilder sker med fakturering via Firmify och alla priser är inklusive moms.

Användningsrätt
De digitala bilderna får användas fritt för privat bruk och framkallning. Publicerar ni dem på internet får ni gärna skriva ”Foto: Maria Kallin”. Bilderna får inte ändras på något sätt, till exempel beskäras eller efterbearbetas (redigeras med filter eller ändra färger osv).

Min användning av bilderna
Jag skulle bli jätteglad över att få använda bilderna i min marknadsföring, på hemsidan, i min portfolio och i sociala medier (Facebooksida och Instagram). Vill ni inte att de ska användas, meddela mig så jag kan ta hänsyn till det.